Treng du ein drivande dyktig ein konferansier til arrangementet ditt saman. Eller kanskje ein flink toastmaster, eller nokon som veit kva som skal til for å piffa opp tilstellinga di? I Ryfylke Livsgnist har me fleire formidlarar som kan hjelpa deg!

Tor Øyvind Skeiseid har hatt dette som ein del av levebrødet sitt heilt sidan starten av Ryfylke Livsgnist - og på hobbybasis lenge før det. Han har leia store og små konferansar både nasjonalt og lokalt. Med Tor Øyvind som konferansier garanterer me lite oppkonstruert jåleri og to føter solid planta på den ryfylkske jorda. Du får ein som førebur seg langt over gjennomsnittet. Då blir også resultatet godt, grundig og morosamt.

Leif Arild Steen er vane med sceneformidling i over 20 år. «Leffien» er ein av dei løgnaste personane i landet og ein drivar som underhaldar og konferansier. Den uventa kommentaren er alltid den perfekte icebreakaren.

Med på livsgnistlaget har me andre dyktige møteleiarar og toastmastarar. Arne Nordbø og Oddvar Vignes står her i fremste rekkje, ikkje minst når det gjeld å losa bryllupsfestar vel i hamn.


 

Ryfylke Næringspark, 4160 FINNØY
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
+47 907 73 796 eller +982 06 333
Last ned produktark

   
  Følg oss: 
  facebook-logo   ENJOY Finnoy Logo - 051114 1

 
Org. nr. 985465681

 

Ryfylke Livsgnist AS
Ryfylke Næringshage
Nedre Hauskjeneset 3
4160 FINNØY

post@ryfylkelivsgnist.no


© 2014 Ryfylke Livsgnist
© 2014 Stavanger Media (web design) 
 
ryfylkelogo